már
10

Reggeli készülődés

Címkék: premadrid | Szerző: slates | 9:24 am

 Pár óra múlva indulunk Madridba. Én most kezdek becsomagolni, remélem nem hagyok itthon semmit. Ezen mindig izgulok, aztán rájövök, hogy felesleges izgulni, kint is meg lehet venni mindent, ha szükséges. MOndjuk ha a személyimet hagyom itthon, az már kicsit kellemetlenebb :)

Részemről egy kézipoggyásszal utazom, de viszünk magunkkal egy feladott csomagot is, hogy tudjunk haza hozni finom spanyol borokat, egyéb ajándékokat.

Nem sok mindent pakolok a bőröndbe. Főleg hosszú ujjú felsők, kardigán, egy tavaszi kabát és indulhatunk is. Fényképező feltöltve, memóriakártya betöltve, telefontöltő elrakva, iPod repülőre beélesítve, bár remélem a fedélzeti számítógép nagyobb élvezetet nyújt majd.

Még itthonról várható poszt a repülőtérről, utána meg Madridból, de az már csak holnap, miután találtunk spanyol SIM-kártyát a netezésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://projectmadrid.blog.hu/api/trackback/id/tr681826815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása