jan
25

Madridba repülővel érdemes eljutni. Menetidő 3 óra.

Budapestről közvetlenül a Malév és a Wizzair indít járatokat.
Mi a Wizzairt választottuk, a repülőjegy alig 17.000 Ft volt egy főre.
 

A Wizzair szerda, péntek, vasárnap közlekedik Budapestről 16:25-kor, Madridból 20:05-kor indul, a Malév minden nap indít járatokat 9:50-es budapesti és 15:00-ás madridi indulással. Ha ma kellene foglalnunk, akkor biztos, hogy a Malévet választanánk, ugyanis a nemzeti légitársaság 27.000 Ft-os áron szállítja az utasokat, míg a Wizzair 32.000 Ft-ért.

Madrid Barajas repülőtere mindössze 12 km-re található a Belvárostól. A komplexum 4 terminálból áll, abból a 4-es terminált az Iberia gépei használják. A terminálok között gyors közlekedést a 10 percenként közlekedő ingyenes busszal oldható meg.

A belváros leggyorsabban a 8-as metróval érhető el, valamint számos buszjárat is közlekedik a város és a repülőtér között. A reptéri szállodák saját "shuttle bus"-t üzemeltetnek a terminálok és a szálloda között.

A taxi nem olcsó Madridban sem, beszállunk és 5 euróval indul az óra, majd közel 1€-t számlál kilométerenként.

A bejegyzés trackback címe:

https://projectmadrid.blog.hu/api/trackback/id/tr621702145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása