feb
7

 A spanyol szálláshelyek elég jó színvonalúak, a háromcsillagos egységek is nagyon jól felszereltek. A legtöbb szálláshely a Belvárosban található, azonbelül is a Calle Atocha és a Gran Via között, valamint a repülőtér környékén.

Amikor szállást választok,jobban megbízom a szállodaláncokban, független kis szállodákban nem soktam lakni. Hallottam már jót és rosszat is egyaránt róluk, meg barátságosak a kicsik, családias a környezet, de nem tudom, én inkább maradnék a nagyoknál.

A két nagy spanyol szállodláncnak az AC Hotels és az NH Hotelsnek több száz egysége van országszerte, Madrid és elővárosaiban közel 30 NH és 20 AC Hotel üzemel. Az AC Hotelek érdekessége, hogy a minibár teljesen ingyenes és minden na feltöltik. Azonban a nagy, Magyarországon is ismert szállodák is megtalálhatóak persze itt, úgymint az Accor szállodák (Sofitel, Mercure, ibis, Novotel), InterContinental vagy a Hilton.

Ezek közül az ibis a legolcsóbb, egyszerű kis szálloda Madridban 3 is található belőle, a külvárosiakkal együtt azonabn 12-re nő a számuk. Egy kétágyas szobáért 39-69 € kell fizetni, plusz reggeli.

Januárban volt egy hatalmas akció a Hiltonnál, a hétvégi foglalások féláron vannak egész évben, így egy szoba reggelivel mindössze 100 euró volt éjszakánként, ami egy ötcsillagos szállodához nagyon olcsó. Hátránya, hogy a repülőtérnél található, azonban a legközelebbi metrómegálló mindössze 15 perc sétára van, szóval könnyen elérhető a belváros.

A bejegyzés trackback címe:

https://projectmadrid.blog.hu/api/trackback/id/tr291736833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása