feb
7

Sokat gondolkodtunk, hogyan lehetne maximálisan kihasználni azt a 4 napot, melyet Madridban fogunk tölteni. Útikonyvek tucatját végigolvasva rájöttünk, hogy Madrid főbb nevezetességeit 2 nap alatt megtekinthetőek. Így még mindig sok időnk marad kint, ezért úgy döntöttünk, hogy felfedezzük a madridi térséget.

Választásunk Toledo városára esett. Az alig 50 ezer főt számláló városka Madridtól délre alig 70 km-re fekszik. Toledo a világörökség része, azonban nagyon kevés információ található róla. A ProjectMadrid blog keretein belül szeretnénk részletesebb úti leírást adni az ide látogatóknak.

A nagysebességű AVE vonatoknak köszönhetően a menetidő Madrid és Toledo között alig fél óra, ráadásul majdnem minden órában közlekednek a vonatok.

A bejegyzés trackback címe:

https://projectmadrid.blog.hu/api/trackback/id/tr411735900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása