már
10

15:00 kiérünk a reptérre, kigyózó sor, de szerencsére gyorsan lemegy, 20 perc  alatt lezavarjuk a check-in-t és a security-t. Bent a kajaáraktól vagy hanyatt dobjuk magunkat vagy felmegyünk az emeletre egy kicsivel olcsóbb árakért. Nekünk reptéri kedvezményünk volt, de még így is sokallottuk az árakat.

16:25 a gép (Wizzair) pontosan indul. A beszállás gyorsan megtörtént, minden a szoksáso mederben zajlott. Az út 2 óra 40 perces (maradjunk a 3-nál…) és tele volt. Meglepő mennyien utaznak Spanyolországba ilyenkor.

19:30 leszáll a gép, de csak gurulunk és gurulunk. Kb. 10 percig csak gurult a gép a reptéren mire elértük a terminált. Megvártuk a szállodai buszt, ami elvitt minket a közeli szállodába (Hilton Airport). A szállodai szobánk remek és maga a szálloda is nagyon szép. Beszélik az angolt, csak kicsit törik. Kb olyan mintha USA nem déli felén akarnál spanyolul beszélni, csak itt fordított a helyzet :)

21:00 gyorsan megvacsorázunk (a büfés megoldást választjuk) majd miután rájöttük, hogy az uszoda 21-kor már bezárt, kis beszélgetés után megyünk aludni.

A bejegyzés trackback címe:

https://projectmadrid.blog.hu/api/trackback/id/tr21845409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása