már
15

Nos, ahogy páran láthattátok, nem sikerült jelentkeznünk itt a blogon a napi élménybeszámolóval (twitteren annál inkább). Mivel a szállodába csak fizetős wifi volt, a roaming sima netezésre nagyon drága és a laptopot meg nem akartunk magunkkal cipelni a városba, ezért úgy döntöttünk, hogy egy hét késéssel ugyan, de a napi beszámolót itt is olvashatjátok majd. Az egy hetes késés mellett azért döntöttünk, mivel picit éreztetni akarjuk a napi egy új bejegyzés "izgalmát", valamint nekünk is elegendő időnk van arra, hogy korrektül megszerkesztett bejegyzéseket kaptok.

A bejegyzés dátuma megegyezik majd az aktuális nap élményeszámolójával, hála a blog.hu adta lehetőségeknek.

Ahogy a ProjectUSA-t is úgy terveztük, hogy az aznap készült képeket a bejegyzéssel együtt töltjük fel, úgy akartuk ezt a blogot is megoldani. Akik követtek minket akkor, azok tudják, hogy a bejegyzéseken kívül a képeket nem töltöttük fel egyből. Most az egy hét késésnek hála a bejegyzések mellé felkerülnek a képek, pontosabban azok linkje is. Most sem töltjük fel őket. Pár képet a Twitteres bejegyzésekben láthattok.

A bejegyzések mellé felkerülnek az aktuális nap tweetjei is, amit mobilról, élőben frissítettünk képekkel dúsítva.

Reméljük, hogy minél több olvasóinknak sikerül kellemes perceket és hasznos információkkal szolgálni Madrid és Toledo életéről, turista szemmel.

Viszlát 2010 március 17-én 10:00-kor!

A bejegyzés trackback címe:

https://projectmadrid.blog.hu/api/trackback/id/tr781840867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása